Ние предлагаме пълен диапазон от услуги

SolaG.bg и DmD Ltd са официален представител и ексклузивен партньор на холандската компания Мегасоларпауър ООД, които стартират от Холандия, където търсенето на възможности за възобновяема енергия е превърнато в начин на живот. Там трупат дългогодишен опит и десетки реализирани проекти в няколко европейски държави. През 2022 година започват реаализация и на българския пазар.

Ние като екип от специалисти, поемаме целият ангажимент за изграждането на вашата фотоволтаична централа от А до Я, независимо дали за собствени или промишлени нужди.

От вас е нужно само да ни предоставите документ за собственост и скица на имота. 

Оставете всичко на нас от А до Я

ФИНАНСИРАНЕ

Осигуряваме за нашите партньори финансиране на преференциални условия за изграждането на собствени фотоволтаични централи

ПРОЕКТИРАНЕ

Проектирането е основна и най-важна част от вашия соларен парк, защото с едно добро проектиране вие сте по-дългосрочно печеливши

ИЗГРАЖДАНЕ

От изключителна важност е опитността на специалистите. Трябва специализирани конструкции и сертифицирани монтажни групи

ПОДДРЪЖКА

След пускането в експлоатация трябва да поддържате вашата централа системно, което поемаме като обслужване с абонаментен договор

Последователност в процеса

Финансиране

Тъй като големите соларни паркове и фотоволтаични централи струват милиони левове, нашият екип се ангажира да работи с няколко банки, които вече имат собствено перо за финансиране на такива инвестиционни проекти. Тенденциите  на банките в този момент е огроменият интерес от тези централи, защото няма неработеща централа или такава на загуба. За тях в момента, това е най-печелившия сегмент за финансиране и ще бъде следващия четвърт век.

Проектиране

Проектирането започва посредством лицензирани софтуери, които успяват чрез локацията на дадения обект да изчислят всички нужни данни за слънцестоене и да предвиди количеството на бъдещата генериране енергия. Тази симулация се нарича енергийно обследване, чрез което вие добивате цялостна информация колко брой панели, инвертори и конструкция ще ви е нужна, как се разполагат панелите, посока и наклон на панелите, и количество енергия, която ще се генерира в бъдеще. На базата, на което обследване можете да добиете представа за вашия инвестиционен и бизнес проект.

Изграждане

Когато всичко е изчилено и проектирано от инжинера, технически ръководител заедно с монтажната група започват монтажа точно по проект, както електрическа част така и техническа такава. Монтажът бива няколко вида в зависимост от обекта:

наземен, който се осъществява с машина;

бетонна настилка;

покривни монтажи и т.н

Няма невъзможни терени за монтаж, тъй като всички фирми производители са предвидили различни начини за монтиране на конструкцията, която трябва да се положи.

Поддръжка

Менажирането на централа е от съществено значение за нейното правилно, ефективно, дългосрочно и печелившо действие. Съществуват няколко варианта за поддръжка, които се договарят индивидуално с всеки клиент според нуждите и желанието.